Newsy

09.02.2013

Weekend podwójnych PD

Już dzisiaj 09.02.2013

Drodzy Piloci!

Weekend podwójnych XP i wyprzedaż ponownie dla was - od dzisiaj, tj. sobota 09.02.2013 od godziny 13:00 CET (12:00 UTC) do poniedziałku 11.02.2013 do godziny 05:00 CET (04:00 UTC).

Oznacza to: 50% tańsza misja FTL, powiększony limit meritów i podwojone punkty doświadczenia dla wszystkich.
Dodatkowo przecena 20% na ulepszenia poszyć dostępne przez cały weekend!

Zapraszamy!

Pozdrawiamy,
Wasza Ekipa Battlestar Galactica Online


25.01.2013

Weekendowe testy nowych poprawek

Troy dostępny!

Witajcie Piloci!

Co powiecie na nową rundę testów?

Troy wraca na ten weekend! Serwer zostanie udostępniony dzisiaj, tj. piątek 25 stycznia 2013 o godzinie 16:30 CET (15:30 UTC).

Więcej szczegółów w tym temacie:

http://pl.board.bigpoint.com/bsgo/showthread.php?p=9320315

Pozdrawiamy,

 Wasza Ekipa Battlestar Galactica Online


17.01.2013

Nowy Początek

Game Update 01

Witajcie Piloci!

Pracujemy nad aktualizacją dla wszystkich serwerów live, która ukaże się w czwartek, 17 stycznia i wprowadzi nowy tutorial, ulepszenia interfejsu użytkownika oraz poprawki błędów. Aktualizacja ta będzie wymagała prac konserwacyjnych na serwerze, które potrwają około 2 godzin. Wyłączymy serwery o godz. 14:00 CET (13:00 UTC). Odliczanie rozpocznie się około godz. 13:45 CET.


Informacje o łatkach:

  • Dodaliśmy nowe wejście do gry
  • Dodaliśmy nowy tutorial zawierający dwie nowe misje i więcej akcji od samego początku.
  • Wprowadziliśmy nowy efekt ducha podczas materializacji przy oddokowaniu

Serwer:

  • Poprawiliśmy błąd powodujący kontynuowanie ruchu kamery po puszczeniu lewego przycisku myszy.

Klient:

  • IU: poprawiliśmy okienko popup z nagrodami za misje
  • IU: dopasowaliśmy kolory nawiasów w systemie celowniczym
  • Misje fabularne: dopracowaliśmy treść misji w celu uzyskania lepszej spójności
  • Misje fabularne: poprawiliśmy okno dialogów
  • Misje fabularne: dodaliśmy protokół i przycisk dialogów
  • Kamera: dopasowaliśmy tryby kamery

Zapraszamy do dyskusji na temat tej aktualizacji w >> TYM << temacie.

Pozdrawiamy,

Wasza Ekipa Battlestar Galactica Online


15.01.2013

Pierwszy oficjalny komunikat

od Ekipy DEV w 2013 r.

Witajcie Piloci!

Chcecie przeczytać pierwszy oficjalny komunikat od Ekipy Dev? W takim razie kliknijcie w link by dowiedzieć się co Główny Projektant ma do powiedzenia.

>> TUTAJ <<

Pozdrawiamy,

Wasza Ekipa Battlestar Galactica Online


11.12.2012

Dzień podwójnych XP

Środa 12 grudnia 2012

Drodzy Piloci!

W środę 12 grudnia 2012 od godziny 15:00 CET (14:00 UTC) zostanie włączony event z podwójnymi punktami doświadczenia (XP). Event będzie trwać przez 24h.

Podwójne punkty doświadczenia, dwukrotnie szybszy postęp, dwa razy więcej zabawy!

Pozdrawiamy,

Wasza Ekipa Battlestar Galactica Online


TWITTER

FACEBOOK