Newsy

22.02.2013

Weekend Podwójnych PD

Drodzy Piloci!

Weekend Podwójnych PD oraz Wielka Wyprzedaż będą dostępne ponownie - wydarzenie to rozpocznie się jutro, 23 lutego a.d. 2013, o 13:00 CET (UTC+1) i potrwa do poniedziałku 25 lutego, godziny 05:00 CET (UTC+1)

Przez cały weekend będą dostępne następujące bonusy:

  • 50% zniżka na misję FTL
  • Zwiększony dzienny limit meritów
  • podwójne PD przez okres trwania tego wydarzenia!

Do tego planujemy upust 20% na ulepszanie broni! I to przez cały weekend!

Pozdrawiamy
Wasza ekipa BSGO


19.02.2013

Aktualizacja gry 03 - Super Byki Galaktyki

Drodzy Piloci!

W środę, 20 lutego zostanie przeprowadzona aktualizacja na wszystkich serwerach live. Będzie ona zawierała poprawki błędów, o których najczęściej informowaliście, znanych również jako Super Byki Galaktyki!

Wyżej wymieniona aktualizacja będzie wymagała konserwacji serwera, która zajmie łącznie około 120 minut. Wyłączanie serwerów rozpocznie się o godz. 13:00 CET (GMT +1). Odliczanie rozpocznie się o godz. 12:45 CET.

Więcej informacji znajdziecie na naszym forum  TUTAJ

 Pozdrawiamy Wasza Ekipa Battlestar Galactica Online


14.02.2013

Serwer Troy dostępny

Ku polowaniu na błędy

Uruchomiliśmy serwer testowy Troy ku polowaniu na znane błędy. Serwer ten jest dostępny począwszy od 17:30 CET (czas środkowoeuropejski) dnia dzisiejszego (13.02.2013).

Więcej informacji znajdziecie w tym temacie. >> KLIKNIJ <<

Pozdrawiamy,

Wasza Ekipa Battlestar Galactica Online

 


09.02.2013

Weekend podwójnych PD

Już dzisiaj 09.02.2013

Drodzy Piloci!

Weekend podwójnych XP i wyprzedaż ponownie dla was - od dzisiaj, tj. sobota 09.02.2013 od godziny 13:00 CET (12:00 UTC) do poniedziałku 11.02.2013 do godziny 05:00 CET (04:00 UTC).

Oznacza to: 50% tańsza misja FTL, powiększony limit meritów i podwojone punkty doświadczenia dla wszystkich.
Dodatkowo przecena 20% na ulepszenia poszyć dostępne przez cały weekend!

Zapraszamy!

Pozdrawiamy,
Wasza Ekipa Battlestar Galactica Online


25.01.2013

Weekendowe testy nowych poprawek

Troy dostępny!

Witajcie Piloci!

Co powiecie na nową rundę testów?

Troy wraca na ten weekend! Serwer zostanie udostępniony dzisiaj, tj. piątek 25 stycznia 2013 o godzinie 16:30 CET (15:30 UTC).

Więcej szczegółów w tym temacie:

http://pl.board.bigpoint.com/bsgo/showthread.php?p=9320315

Pozdrawiamy,

 Wasza Ekipa Battlestar Galactica Online


TWITTER

FACEBOOK